Skip to main content

Kolej Sinar (Jalan Melaka Raya 21, Taman Melaka Raya, 75000, Melaka, Melaka)


Sinar College is registered as a Private Institute of Higher Learning under the Private Higher Education Act, 1996 on the 17th of July, 2001. 


It is also a registered tuition provider with the Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), United Kingdom (UK), under the University and College Registration Scheme (UCRS) since 2006. The College exclusively provides tuition for the ACCA Professional Scheme as well as the Certified Accounting Technician (CAT) Programme. 


Sinar College

Sinar College is registered as a Private Institute of Higher Learning under the Private Higher Education Act, 1996 on the 17th of July, 2001. It is also a registered tuition provider with the Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), United Kingdom (UK), under the University and College Registration Scheme (UCRS) since 2006. The College exclusively provides tuition for the ACCA Professional Scheme as well as the Certified Accounting Technician (CAT) Programme. 
Sinar College is officially the first and only college in Melaka to offer all the papers for the ACCA and CAT.
Apart from the above, Sinar College also proudly offers London Chamber of Commerce and Industry (LCCI) International Qualification and Ministry of Tourism (Kementerian Pelancongan Malaysia) & Ministry of Human Resource (Kementerian Sumber Manusia) (JPK/MLVK) – Tourist Guide Course.
Sinar College is also appointed as Programme Manager of the University Malaya Centre of Continuing Education (UMCCed) to offer Executive Diploma courses.
Sinar College also has a strategic collaboration with Benefit Prep (M) Sdn. Bhd.. Benefit Prep is the leading standardized test preparation center in Malaysia; with proven track record in producing top-scoring students. With this collaboration, Sinar College now proudly offers a combination of courses for a variety of standardized tests, fully customizable to suit individual needs.



Sinar College is officially the first and only college in Melaka to offer all the papers for the ACCA and CAT.
Apart from the above, Sinar College also proudly offers London Chamber of Commerce and Industry (LCCI) International Qualification and Ministry of Tourism (Kementerian Pelancongan Malaysia) & Ministry of Human Resource (Kementerian Sumber Manusia) (JPK/MLVK) – Tourist Guide Course.
Sinar College is also appointed as Programme Manager of the University Malaya Centre of Continuing Education (UMCCed) to offer Executive Diploma courses.Sinar College also has a strategic collaboration with Benefit Prep (M) Sdn. Bhd.. Benefit Prep is the leading standardized test preparation center in Malaysia; with proven track record in producing top-scoring students. With this collaboration, Sinar College now proudly offers a combination of courses for a variety of standardized tests, fully customizable to suit individual needs.



Courses Provided
§  ACCA
§  CAT
§  LCCI
 
Make an enquiry
Enquire online anytime
Use the online enquiry form
Normal operating Hours:
Monday to Friday
8:00am-5:00pm
Phone: +606 286 9876/ 286 9877 /284 9878






Popular posts from this blog

Jenis-Jenis Manisan & Kuih Muih Melaka

Hari ini saya nak mengenalkan anda kepada salah satu sebab orang kat Melaka ini semua manis –manis belaka   :)  Ha! Kalau nak tahu , bacalah isian kat bawah mengenai kuih muih Melaka - Sebabnya mereka "king" bila  buat dessert atau kuih muih. Mula-mula satu tempat kat Jalan Tengkera.
Charlie's place namanya. Rumahnya agak tersorok sikit dan directly opposite Masjid Tranquerah,Melaka. Aku bila scan tempat dia tu,  aku dapatibanyak pelanggan mereka yang membeli hanya beberapa potong kuih – kuih ini untuk sarapan atau untuk makanan ringan harian. Bila ditanya,kebanyakan dari mereka membeli di sini kerana banyak pilihan kueh dan rasanya cukup bagus. Tour bus pun selalu datang kesini, tau! Alamat kedai /kilang kuih yang kat Tengkera tu ada dibawah ni, :72, LorongPantaiTengkera 2c,Tengkera,Melaka,Malaysia (GPSCoordinate: N2.20325 E102.23149). 
Salah satu tempat lagi aku rekomenkan anda boleh menempah kuih muih Nyonya dalam jumlah yang besar untuk acara-acara seperti open house dan p…

Giant Burger di Masjid Tanah, Melaka

MASJID TANAH - Kepada penggemar burger bakar, korang kena cuba Burger Bakar Masjid Tanah. Kalau nak Giant Burger 1.5kg sebesar pinggan pun hado, boleh la share reramai! 
Lepas tu, kalau korang ada majlis keraian besday ke, bertunang ke, kahwin sekalipun, kalau nak kelainan boleh tempah Burger Warna Warni atau Kek Burger Bertingkat! 
Berapa tingkat nak boleh adjust ikut budget. Booking awal2. Memang orang akan ingatlah majlis korang!




Burger Bakar Masjid Tanah
Lokasi: Gerai No.1Bukit Beringin , 78300 Masjid Tanah Melaka
Operasi: Isnin - Sabtu 5pm - 12am
Hubungi: Mohd Hairi Hussin 013-6113577 atau 017-3157808

Seri Malaysia Melaka Ramadhan Buffet Promo