Skip to main content

MTA Kaki Race success







Yet another Melaka Tourism Association Event -The (MTA) Kaki Race was successfully organized recently.
MTA together with all her sponsors and the State Of Melaka Tourism bodies congratulate all winners and participants for  endorsing and accomplishing this inaugural Melaka Tourism effort in show casing members products and promotions and establishing a great team spirit through the. Melaka Boleh adage!




MTA and all our member co-sponsors of the event are proud to stand tall after the roaring success of this inaugural Kaki Race in The Shore Melaka. Thank you to all the outstanding committee members who contributed time cash, and effort to make this race such a success.  A wonderful day was spend by all participants who enrolled in this event.
To ensure our safety and also safety of all participants Mahkota Medical Centre even volunteered to send  2 teams of medic to the sites. One was based in a check point at Jalan Bunga Raya and the other was at the finishing point at The Shore. Also, in conjunction with International Women’s Day, they set up a medical booth in The Shore Shopping Gallery. FREE Glucose Test, Blood Pressure Check, BMI Calculation and Dietary Advice were conducted for shoppers and Kaki Race participants.

Popular posts from this blog

Jenis-Jenis Manisan & Kuih Muih Melaka

Hari ini saya nak mengenalkan anda kepada salah satu sebab orang kat Melaka ini semua manis –manis belaka   :)  Ha! Kalau nak tahu , bacalah isian kat bawah mengenai kuih muih Melaka - Sebabnya mereka "king" bila  buat dessert atau kuih muih. Mula-mula satu tempat kat Jalan Tengkera.
Charlie's place namanya. Rumahnya agak tersorok sikit dan directly opposite Masjid Tranquerah,Melaka. Aku bila scan tempat dia tu,  aku dapatibanyak pelanggan mereka yang membeli hanya beberapa potong kuih – kuih ini untuk sarapan atau untuk makanan ringan harian. Bila ditanya,kebanyakan dari mereka membeli di sini kerana banyak pilihan kueh dan rasanya cukup bagus. Tour bus pun selalu datang kesini, tau! Alamat kedai /kilang kuih yang kat Tengkera tu ada dibawah ni, :72, LorongPantaiTengkera 2c,Tengkera,Melaka,Malaysia (GPSCoordinate: N2.20325 E102.23149). 
Salah satu tempat lagi aku rekomenkan anda boleh menempah kuih muih Nyonya dalam jumlah yang besar untuk acara-acara seperti open house dan p…

Doris Pastry Cafe, Kota Laksamana.Melaka (06-288 8536)

New Cake and Pastry Cafe located behind Bank Of China row in Kota Laksamana. Its seems hidden in plain sight but is fast gaining a good reputation amongst the Facebook literate young crowd for its selection of pastry and choices of Moon cake varieties.The morning I was there with my Family, it was almost 3/4 full. Mostly with the grandparents and young adults in tow testing out the special puppy chocolate mousse!Prices are on the high end for most cafe items but ambiance is geared towards open minimalistic style which seems to be favored by the crowd.Food is tasty but service can be confused especially if crowd is heavy. Overall, if they survive the first year, they are on their way to being an open secret the locals go to for good pastry and Cakes!











Giant Burger di Masjid Tanah, Melaka

MASJID TANAH - Kepada penggemar burger bakar, korang kena cuba Burger Bakar Masjid Tanah. Kalau nak Giant Burger 1.5kg sebesar pinggan pun hado, boleh la share reramai! 
Lepas tu, kalau korang ada majlis keraian besday ke, bertunang ke, kahwin sekalipun, kalau nak kelainan boleh tempah Burger Warna Warni atau Kek Burger Bertingkat! 
Berapa tingkat nak boleh adjust ikut budget. Booking awal2. Memang orang akan ingatlah majlis korang!




Burger Bakar Masjid Tanah
Lokasi: Gerai No.1Bukit Beringin , 78300 Masjid Tanah Melaka
Operasi: Isnin - Sabtu 5pm - 12am
Hubungi: Mohd Hairi Hussin 013-6113577 atau 017-3157808