Skip to main content

Holiday Inn Hotel Promotions


Thai Pineapple Fried Rice   The Thai Pineapple Fried Rice is nothing short of an adventure which is sweet and spicy.  Head down to es.sense kitchen and fill your rumbling tummy with this scrumptious dish with prawns, squid and pineapple cubes.
Validity: 1st – 31st May 2015
Price: RM 30.00 nett
Outlet: es.sense kitchen



Lemon and Cheese Meringue

The lemon and cheese meringue is a fabulous classic dessert.  A mix of lemon, softened cream cheese and torched meringue. The thought of these fantastic combinations makes one’s mind run wild sending cravings.
Validity: 1st – 31st May 2015
Price: RM80.00 nett
Outlet: Herron’s Kopi Counter












Pasta al nero di seppia

The unique squid ink pasta adds both a sea tang and a deep black glow to your plate. Enjoy Sirocco’s very own squid ink pasta with squid head, Italian parsley, chilli and garlic.
Validity: 1st – 31st May 2015
Price: RM42.00 nett
Outlet: Sirocco Restaurant


Popular posts from this blog

Jenis-Jenis Manisan & Kuih Muih Melaka

Hari ini saya nak mengenalkan anda kepada salah satu sebab orang kat Melaka ini semua manis –manis belaka   :)  Ha! Kalau nak tahu , bacalah isian kat bawah mengenai kuih muih Melaka - Sebabnya mereka "king" bila  buat dessert atau kuih muih. Mula-mula satu tempat kat Jalan Tengkera.
Charlie's place namanya. Rumahnya agak tersorok sikit dan directly opposite Masjid Tranquerah,Melaka. Aku bila scan tempat dia tu,  aku dapatibanyak pelanggan mereka yang membeli hanya beberapa potong kuih – kuih ini untuk sarapan atau untuk makanan ringan harian. Bila ditanya,kebanyakan dari mereka membeli di sini kerana banyak pilihan kueh dan rasanya cukup bagus. Tour bus pun selalu datang kesini, tau! Alamat kedai /kilang kuih yang kat Tengkera tu ada dibawah ni, :72, LorongPantaiTengkera 2c,Tengkera,Melaka,Malaysia (GPSCoordinate: N2.20325 E102.23149). 
Salah satu tempat lagi aku rekomenkan anda boleh menempah kuih muih Nyonya dalam jumlah yang besar untuk acara-acara seperti open house dan p…

Giant Burger di Masjid Tanah, Melaka

MASJID TANAH - Kepada penggemar burger bakar, korang kena cuba Burger Bakar Masjid Tanah. Kalau nak Giant Burger 1.5kg sebesar pinggan pun hado, boleh la share reramai! 
Lepas tu, kalau korang ada majlis keraian besday ke, bertunang ke, kahwin sekalipun, kalau nak kelainan boleh tempah Burger Warna Warni atau Kek Burger Bertingkat! 
Berapa tingkat nak boleh adjust ikut budget. Booking awal2. Memang orang akan ingatlah majlis korang!




Burger Bakar Masjid Tanah
Lokasi: Gerai No.1Bukit Beringin , 78300 Masjid Tanah Melaka
Operasi: Isnin - Sabtu 5pm - 12am
Hubungi: Mohd Hairi Hussin 013-6113577 atau 017-3157808

Seri Malaysia Melaka Ramadhan Buffet Promo