Skip to main content

Restoran Sri Taman Tasik Utama, Sendayan.

Entrepreneur extrodinai're and M.T.A. former Treasurer, restaurant owner Tn.Hj Moidu and partner Tn.Bakar's latest addition to their coterie of Indian Muslim restaurants is right smack in the commercial and training center of Bandar Sri Sendayan which is recognized as a first-class township in Seremban.  Their latest branch- Restoran Sri Tasik Utama is a haven of good halal food and drinks for the community in Sendayan.




























Located within the Greater Klang Valley Conurbation in Seremban on 5,233 acres of freehold land, Bandar Sri Sendayan was planned and designed with one thing in mind, comfortable living and what is comfort without food. 

Mutton Curry



As such we  arrived  one fine Thursday afternoon to check it out-- and was pleasantly surprised, the food was fresh, tasty and inexpensive--nice lunch location with enough  fresh fruit drinks and vegetarian items, good tea and atmosphere


And so, after the food testing session , we were assured that too is available here as fast, clean and hospitable  service plus great tasting food are the cornerstone of this yummy restaurant's offerings!

Our group was served their mouth watering Briyani, Mutton curry; Rojak Pasembur; complimented with gernerous servings of  Chicken and Fish curry. The Basmathi briyani rice was smooth and tasty, the  fried chicken fragrant and  tender, and the fresh fruit juices excellent .


All in all, a wonderful session with a restaurant that has good ambiance and easy access, great tasting food and good pricing.


Rojak Pasembur

Popular posts from this blog

Jenis-Jenis Manisan & Kuih Muih Melaka

Hari ini saya nak mengenalkan anda kepada salah satu sebab orang kat Melaka ini semua manis –manis belaka   :)  Ha! Kalau nak tahu , bacalah isian kat bawah mengenai kuih muih Melaka - Sebabnya mereka "king" bila  buat dessert atau kuih muih. Mula-mula satu tempat kat Jalan Tengkera.
Charlie's place namanya. Rumahnya agak tersorok sikit dan directly opposite Masjid Tranquerah,Melaka. Aku bila scan tempat dia tu,  aku dapatibanyak pelanggan mereka yang membeli hanya beberapa potong kuih – kuih ini untuk sarapan atau untuk makanan ringan harian. Bila ditanya,kebanyakan dari mereka membeli di sini kerana banyak pilihan kueh dan rasanya cukup bagus. Tour bus pun selalu datang kesini, tau! Alamat kedai /kilang kuih yang kat Tengkera tu ada dibawah ni, :72, LorongPantaiTengkera 2c,Tengkera,Melaka,Malaysia (GPSCoordinate: N2.20325 E102.23149). 
Salah satu tempat lagi aku rekomenkan anda boleh menempah kuih muih Nyonya dalam jumlah yang besar untuk acara-acara seperti open house dan p…

Giant Burger di Masjid Tanah, Melaka

MASJID TANAH - Kepada penggemar burger bakar, korang kena cuba Burger Bakar Masjid Tanah. Kalau nak Giant Burger 1.5kg sebesar pinggan pun hado, boleh la share reramai! 
Lepas tu, kalau korang ada majlis keraian besday ke, bertunang ke, kahwin sekalipun, kalau nak kelainan boleh tempah Burger Warna Warni atau Kek Burger Bertingkat! 
Berapa tingkat nak boleh adjust ikut budget. Booking awal2. Memang orang akan ingatlah majlis korang!




Burger Bakar Masjid Tanah
Lokasi: Gerai No.1Bukit Beringin , 78300 Masjid Tanah Melaka
Operasi: Isnin - Sabtu 5pm - 12am
Hubungi: Mohd Hairi Hussin 013-6113577 atau 017-3157808

Seri Malaysia Melaka Ramadhan Buffet Promo