Skip to main content

Update of Members’ Products,Promotion and coming MTA programme-2016

To: All MTA Members,

Re: Update of Members’ Products & Promotion and MTA programme

We would like to update members of our programme as follows:

1.  33rd MTA Annual General Meeting on 29 April 2016 (Fri) at 5pm and venue is to be advised;

2.  MTA Kaki Race 2016 to be held on 24 July 2016 (Sun) ; Registration fee is at RM250.00 per team
    ( 5 in a team) with cash & prizes worth RM5,000.00 , RM4,000.00, RM3,000.00, RM2,000.00, RM1,000.00 and 
     many many more;

3.  Premier show and  Golf challenge (to be advised).

We would like to invite our members to share and update their promotions, products in our facebook: www.facebook.com/MelakaTourismAssociation  . Kindly send your promotions and visual through whatsapps to Mr. Narendra Kumar H/P: 017-303 8909 and Mdm Madelina Kuah H/P: 019-665 7221.

Kindly also forward members’ promotions and products to us to be promoted at our website. Do send in your brochures to the secretariat office by 30 March 2016 as we are sending out our newsletter which we will help to send out your promo leaflets too.

Your kind support and co-operation is much appreciated.

Thank you.

Best regards
Ms Cheong
Secretariat
Persatuan Pelancongan Negeri Melaka
(Malacca Tourism Association)
No.4281-C, Jalan Mawar
Bukit Baru, 75150 Melaka
Tel: 06-2848234         Fax:06-2818408
H/P: 017-681 3901
Email:mtamkz@hotmail.com

Popular posts from this blog

Jenis-Jenis Manisan & Kuih Muih Melaka

Hari ini saya nak mengenalkan anda kepada salah satu sebab orang kat Melaka ini semua manis –manis belaka   :)  Ha! Kalau nak tahu , bacalah isian kat bawah mengenai kuih muih Melaka - Sebabnya mereka "king" bila  buat dessert atau kuih muih. Mula-mula satu tempat kat Jalan Tengkera.
Charlie's place namanya. Rumahnya agak tersorok sikit dan directly opposite Masjid Tranquerah,Melaka. Aku bila scan tempat dia tu,  aku dapatibanyak pelanggan mereka yang membeli hanya beberapa potong kuih – kuih ini untuk sarapan atau untuk makanan ringan harian. Bila ditanya,kebanyakan dari mereka membeli di sini kerana banyak pilihan kueh dan rasanya cukup bagus. Tour bus pun selalu datang kesini, tau! Alamat kedai /kilang kuih yang kat Tengkera tu ada dibawah ni, :72, LorongPantaiTengkera 2c,Tengkera,Melaka,Malaysia (GPSCoordinate: N2.20325 E102.23149). 
Salah satu tempat lagi aku rekomenkan anda boleh menempah kuih muih Nyonya dalam jumlah yang besar untuk acara-acara seperti open house dan p…

Giant Burger di Masjid Tanah, Melaka

MASJID TANAH - Kepada penggemar burger bakar, korang kena cuba Burger Bakar Masjid Tanah. Kalau nak Giant Burger 1.5kg sebesar pinggan pun hado, boleh la share reramai! 
Lepas tu, kalau korang ada majlis keraian besday ke, bertunang ke, kahwin sekalipun, kalau nak kelainan boleh tempah Burger Warna Warni atau Kek Burger Bertingkat! 
Berapa tingkat nak boleh adjust ikut budget. Booking awal2. Memang orang akan ingatlah majlis korang!




Burger Bakar Masjid Tanah
Lokasi: Gerai No.1Bukit Beringin , 78300 Masjid Tanah Melaka
Operasi: Isnin - Sabtu 5pm - 12am
Hubungi: Mohd Hairi Hussin 013-6113577 atau 017-3157808

Seri Malaysia Melaka Ramadhan Buffet Promo