Skip to main content

MTA's 33rd Annual General Meeting 2016

Today, we are proudly entering our thirty third Annual General Meeting of the Malacca Tourism Association. 
We recognize that tourism in Malacca is booming aggressively and look forward to playing a steering role in promoting our members ideals and business.
MTA is a representation that has the membership strength of more than 87 tourism
players, businesses and organizations in Malacca  which includes travel agents, hotels, theme parks, restaurants, and economic development agencies within the city’s 12 sub sectors that is involved in our Tourism Service and Industry. 


The 33rd Annual General Meeting of the Persatuan Pelancongan Negeri Melaka was held on Friday,  29th April, 2016 at 5.30 p.m. at Equatorial Hotel, Melaka


After another successful year, the Malacca Tourism Association (MTA)Executive Council members are again gearing up to continue their energetic support for the development of the state’s tourism industry in 2016/2018  
As the Malacca TA enters its early thirties, it is with much pride that we acknowledge the Malacca State government’s recognition of the association’s significant achievements in the promise of supporting & promoting our 753-year old historical city tourism efforts. 
At our 31st Annual General Meeting the keynote address given by Datuk Ghazale clearly stated the appreciation and recognition the Syaye has for our efforts .
The Tourism related and services sector business community in Melaka look forward to complementing our administrations plans and implementations for higher tourist numbers to visit our fair city.
We are geared towards a win –win situation in moving forward with the state in projecting Melaka as the key destination for tourism in Malaysia.” said Madelina Kuah, President Elect of MTA 2016/2018
The past, present and future efforts of our steering committee is always geared to assisting our members.

To enhance the Association’s professional and international image, MTA has established long term tourism cooperation relationship with many foreign tourism boards/ organizations in ASEAN  e.g  Thailand, Macao & Indonesia.
We submit our work relationship with the Ministry Of Tourism, Tourism Malaysia in the promotion and development of Melaka tourism is good and has helped our members at the association level.

Our association has also helped our members to participate in the state tourism departments travel fairs to create trading platform for the tourism industry peer’s and consumers to promote and enhance the association members business  in their respectively industries.

With the support and encouragements given to us so far & due supports from government agencies we, (through our members) shall further strengthen the influx of tourists to Melaka.  











The successful conduct of our 33rd AGM was followed by Dinner attended in full by all members.







Popular posts from this blog

Jenis-Jenis Manisan & Kuih Muih Melaka

Hari ini saya nak mengenalkan anda kepada salah satu sebab orang kat Melaka ini semua manis –manis belaka   :)  Ha! Kalau nak tahu , bacalah isian kat bawah mengenai kuih muih Melaka - Sebabnya mereka "king" bila  buat dessert atau kuih muih. Mula-mula satu tempat kat Jalan Tengkera.
Charlie's place namanya. Rumahnya agak tersorok sikit dan directly opposite Masjid Tranquerah,Melaka. Aku bila scan tempat dia tu,  aku dapatibanyak pelanggan mereka yang membeli hanya beberapa potong kuih – kuih ini untuk sarapan atau untuk makanan ringan harian. Bila ditanya,kebanyakan dari mereka membeli di sini kerana banyak pilihan kueh dan rasanya cukup bagus. Tour bus pun selalu datang kesini, tau! Alamat kedai /kilang kuih yang kat Tengkera tu ada dibawah ni, :72, LorongPantaiTengkera 2c,Tengkera,Melaka,Malaysia (GPSCoordinate: N2.20325 E102.23149). 
Salah satu tempat lagi aku rekomenkan anda boleh menempah kuih muih Nyonya dalam jumlah yang besar untuk acara-acara seperti open house dan p…

Giant Burger di Masjid Tanah, Melaka

MASJID TANAH - Kepada penggemar burger bakar, korang kena cuba Burger Bakar Masjid Tanah. Kalau nak Giant Burger 1.5kg sebesar pinggan pun hado, boleh la share reramai! 
Lepas tu, kalau korang ada majlis keraian besday ke, bertunang ke, kahwin sekalipun, kalau nak kelainan boleh tempah Burger Warna Warni atau Kek Burger Bertingkat! 
Berapa tingkat nak boleh adjust ikut budget. Booking awal2. Memang orang akan ingatlah majlis korang!




Burger Bakar Masjid Tanah
Lokasi: Gerai No.1Bukit Beringin , 78300 Masjid Tanah Melaka
Operasi: Isnin - Sabtu 5pm - 12am
Hubungi: Mohd Hairi Hussin 013-6113577 atau 017-3157808

Seri Malaysia Melaka Ramadhan Buffet Promo