Skip to main content

A’Famosa Resort Melaka @ Iftar Buffet Dinner at Golfer’s Terrace Restaurant


Warmest greetings from A’Famosa Resort Melaka!

Kindly assist to blast to fellow members of MTA. J

A’Famosa Resort Melaka will be offering diners with abundant of mouth-watering spread of Iftar Buffet Dinner at Golfer’s Terrace Restaurant from 6th June – 5th July 2016.

Venue             : Golfer’s Terrace Restaurant, Main Clubhouse
Duration         : 6th June – 5th July 2016
Time                : 6:30pm – 10:00pm

Normal Price             : RM 68/Adult & RM 48/Child
PROMOTION     : RM 48/Adult & RM 38/Child 
(Pre-selling before 10th June 2016)
 (DISCOUNT FROM WALK-IN RATE: RM 20/Adult & RM 10/Child!)

For enquiries, you may reach me by call/sms/whatsapp : 019 600 3492 (May Ng) or email me at int.sales@afamosa.com

Thank you.

Cheers,

May Ng
Sales Manager
A'Famosa Resort Hotel Sdn Bhd

Jalan Kemus, Simpang Empat,
78000 Alor Gajah, Melaka.
HP: +6 019 600 3492
Tel: +6 06 552 0888 (Ext 88915)

Website: www.afamosa.com


Popular posts from this blog

Jenis-Jenis Manisan & Kuih Muih Melaka

Hari ini saya nak mengenalkan anda kepada salah satu sebab orang kat Melaka ini semua manis –manis belaka   :)  Ha! Kalau nak tahu , bacalah isian kat bawah mengenai kuih muih Melaka - Sebabnya mereka "king" bila  buat dessert atau kuih muih. Mula-mula satu tempat kat Jalan Tengkera.
Charlie's place namanya. Rumahnya agak tersorok sikit dan directly opposite Masjid Tranquerah,Melaka. Aku bila scan tempat dia tu,  aku dapatibanyak pelanggan mereka yang membeli hanya beberapa potong kuih – kuih ini untuk sarapan atau untuk makanan ringan harian. Bila ditanya,kebanyakan dari mereka membeli di sini kerana banyak pilihan kueh dan rasanya cukup bagus. Tour bus pun selalu datang kesini, tau! Alamat kedai /kilang kuih yang kat Tengkera tu ada dibawah ni, :72, LorongPantaiTengkera 2c,Tengkera,Melaka,Malaysia (GPSCoordinate: N2.20325 E102.23149). 
Salah satu tempat lagi aku rekomenkan anda boleh menempah kuih muih Nyonya dalam jumlah yang besar untuk acara-acara seperti open house dan p…

Giant Burger di Masjid Tanah, Melaka

MASJID TANAH - Kepada penggemar burger bakar, korang kena cuba Burger Bakar Masjid Tanah. Kalau nak Giant Burger 1.5kg sebesar pinggan pun hado, boleh la share reramai! 
Lepas tu, kalau korang ada majlis keraian besday ke, bertunang ke, kahwin sekalipun, kalau nak kelainan boleh tempah Burger Warna Warni atau Kek Burger Bertingkat! 
Berapa tingkat nak boleh adjust ikut budget. Booking awal2. Memang orang akan ingatlah majlis korang!




Burger Bakar Masjid Tanah
Lokasi: Gerai No.1Bukit Beringin , 78300 Masjid Tanah Melaka
Operasi: Isnin - Sabtu 5pm - 12am
Hubungi: Mohd Hairi Hussin 013-6113577 atau 017-3157808

Seri Malaysia Melaka Ramadhan Buffet Promo