Skip to main content

Pomotion at La Bodega, Melaka -June 2016

Below are the promotion updates at La Bodega Malacca for the month of June 2016 to be shared with the Melaka Tourism Association members.


Weekend Breakfast
Start your weekends with a hearty breakfast meal. Drop by any of our La Bodega outlets every Saturdays and Sundays from 11am to 3pm to enjoy a bowl of Muesli with yogurt & strawberry jam, Crepes with bitter orange sauce, Turkey ham & Mushroom Quesadillas, Egg Benedicts with Asparagus and Hollandaise sauce accompanied with a fruit juice and your choice of Illy Coffee or Harney & Sons Tea for only RM42+ per pax.

Featured Tapas
Pulpo a la Gallega
-       Try our Pulpo a la Gallega, a traditional Spanish Galician Dish. The Spanish octopus dish is prepared with a sprinkle of paprika (pimento picante) and drizzled in olive oil. The Pulpo a la Gallega is best served with mashed potatoes. Enjoy it with a glass of wine!

Father’s Day Breakfast promo
Any man can be a father but it takes someone special to be called DAD. 
Show daddy some love this Father’s Day with a wholesome breakfast meal on 18 & 19 June from 9am – 3pm at any of our La Bodega outlets.




Weekday Set Lunch (only in La Bodega Malacca)
1 Appetizer, 1 Main, Dessert and Soft Drink for RM20+
Every Monday to Friday from 12pm to 4pm







Thank you,
Samantha David
PR & Marketing Executive 

Gastrodome Management Services Sdn. Bhd.No. 16-2, Jalan Telawi 2
Bangsar Baru
59100 Kuala Lumpur
Tel:  +603 2287 0848
Fax: +603 2287 6318
Check out our latest happenings at:
www.gastrodome.com.my

Popular posts from this blog

Jenis-Jenis Manisan & Kuih Muih Melaka

Hari ini saya nak mengenalkan anda kepada salah satu sebab orang kat Melaka ini semua manis –manis belaka   :)  Ha! Kalau nak tahu , bacalah isian kat bawah mengenai kuih muih Melaka - Sebabnya mereka "king" bila  buat dessert atau kuih muih. Mula-mula satu tempat kat Jalan Tengkera.
Charlie's place namanya. Rumahnya agak tersorok sikit dan directly opposite Masjid Tranquerah,Melaka. Aku bila scan tempat dia tu,  aku dapatibanyak pelanggan mereka yang membeli hanya beberapa potong kuih – kuih ini untuk sarapan atau untuk makanan ringan harian. Bila ditanya,kebanyakan dari mereka membeli di sini kerana banyak pilihan kueh dan rasanya cukup bagus. Tour bus pun selalu datang kesini, tau! Alamat kedai /kilang kuih yang kat Tengkera tu ada dibawah ni, :72, LorongPantaiTengkera 2c,Tengkera,Melaka,Malaysia (GPSCoordinate: N2.20325 E102.23149). 
Salah satu tempat lagi aku rekomenkan anda boleh menempah kuih muih Nyonya dalam jumlah yang besar untuk acara-acara seperti open house dan p…

Giant Burger di Masjid Tanah, Melaka

MASJID TANAH - Kepada penggemar burger bakar, korang kena cuba Burger Bakar Masjid Tanah. Kalau nak Giant Burger 1.5kg sebesar pinggan pun hado, boleh la share reramai! 
Lepas tu, kalau korang ada majlis keraian besday ke, bertunang ke, kahwin sekalipun, kalau nak kelainan boleh tempah Burger Warna Warni atau Kek Burger Bertingkat! 
Berapa tingkat nak boleh adjust ikut budget. Booking awal2. Memang orang akan ingatlah majlis korang!




Burger Bakar Masjid Tanah
Lokasi: Gerai No.1Bukit Beringin , 78300 Masjid Tanah Melaka
Operasi: Isnin - Sabtu 5pm - 12am
Hubungi: Mohd Hairi Hussin 013-6113577 atau 017-3157808

Doris Pastry Cafe, Kota Laksamana.Melaka (06-288 8536)

New Cake and Pastry Cafe located behind Bank Of China row in Kota Laksamana. Its seems hidden in plain sight but is fast gaining a good reputation amongst the Facebook literate young crowd for its selection of pastry and choices of Moon cake varieties.The morning I was there with my Family, it was almost 3/4 full. Mostly with the grandparents and young adults in tow testing out the special puppy chocolate mousse!Prices are on the high end for most cafe items but ambiance is geared towards open minimalistic style which seems to be favored by the crowd.Food is tasty but service can be confused especially if crowd is heavy. Overall, if they survive the first year, they are on their way to being an open secret the locals go to for good pastry and Cakes!