Skip to main content

Hotel Seri Costa Bufet Ramadhan offers

Hotel Seri Costa, Melaka would like to share their promotion for Ramadhan Dinner Buffet  from
18 May- 13 June 2018

Please refer to the attached poster for more details.  Any inquiries, please contact  Cik Normizi Mohammad at H/P: 012-210 5268.


Popular posts from this blog

Jenis-Jenis Manisan & Kuih Muih Melaka

Hari ini saya nak mengenalkan anda kepada salah satu sebab orang kat Melaka ini semua manis –manis belaka   :)  Ha! Kalau nak tahu , bacalah isian kat bawah mengenai kuih muih Melaka - Sebabnya mereka "king" bila  buat dessert atau kuih muih. Mula-mula satu tempat kat Jalan Tengkera.
Charlie's place namanya. Rumahnya agak tersorok sikit dan directly opposite Masjid Tranquerah,Melaka. Aku bila scan tempat dia tu,  aku dapatibanyak pelanggan mereka yang membeli hanya beberapa potong kuih – kuih ini untuk sarapan atau untuk makanan ringan harian. Bila ditanya,kebanyakan dari mereka membeli di sini kerana banyak pilihan kueh dan rasanya cukup bagus. Tour bus pun selalu datang kesini, tau! Alamat kedai /kilang kuih yang kat Tengkera tu ada dibawah ni, :72, LorongPantaiTengkera 2c,Tengkera,Melaka,Malaysia (GPSCoordinate: N2.20325 E102.23149). 
Salah satu tempat lagi aku rekomenkan anda boleh menempah kuih muih Nyonya dalam jumlah yang besar untuk acara-acara seperti open house dan p…

Giant Burger di Masjid Tanah, Melaka

MASJID TANAH - Kepada penggemar burger bakar, korang kena cuba Burger Bakar Masjid Tanah. Kalau nak Giant Burger 1.5kg sebesar pinggan pun hado, boleh la share reramai! 
Lepas tu, kalau korang ada majlis keraian besday ke, bertunang ke, kahwin sekalipun, kalau nak kelainan boleh tempah Burger Warna Warni atau Kek Burger Bertingkat! 
Berapa tingkat nak boleh adjust ikut budget. Booking awal2. Memang orang akan ingatlah majlis korang!




Burger Bakar Masjid Tanah
Lokasi: Gerai No.1Bukit Beringin , 78300 Masjid Tanah Melaka
Operasi: Isnin - Sabtu 5pm - 12am
Hubungi: Mohd Hairi Hussin 013-6113577 atau 017-3157808

Seri Malaysia Melaka Ramadhan Buffet Promo